1

Щанда на страната, организиран от UCIMA и италианската търговска агенция ICE ще бъде домакин на италианска технология за опаковки във Виетнам от 21 до 23 март.

Международна промоционална програма, организирана от Ucima - италианската опаковъчна асоциация, ще направи своя дебют в град Хо Ши Мин, Виетнам, с финансовата и оперативната подкрепа на ICE - италианската търговска агенция.

Изложението, което ще се проведе от 21 до 23 март в Сайгон, ще бъде домакин на най-голямата международна гама от технологии и интегрирани решения за всички сегменти на опаковъчната индустрия.

Следните фирми ще се участват в Propak Виетнам: ABL Automazione, AMUT Group, CFT, COMAC PRO, FMT, WS Water Systems, Gruppo Bertolaso, Imeta, Laser, Melagari Manghi, Newpak, Alimenta Group, P.E. Labellers, Pietribiasi, Sacmi и Tropical Food Machinery..

През следващите няколко месеца италианския щанд ще уаства и на други водещите световни международни панаири. След Виетнам, следващата спирка ще бъде Алжир за Djazagro – професионално изложение за хранитено-вкусова промишленост, което ще се проведе в Алжир от 10 до 13 Април 2017 г.